Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 27-11-2007, 11:09
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Evet Lilith, okul, firma ya da direkt isim soy isim minvalinde arama yapabiliyorsun. Forumun başlığında da demiş ya insan arama şesi diye, google gibi düşün. Ben de Bal mezunlarını arattım, buldum.
Yalnız züttürük bir mahlasla -benim yaptığım gibi- üye olunursa tabii face book'un da hiçbir manası kalmayacaktır, klasik partner sitesi kıvamına bürünür. Aslında kullanıma bağlı. Baba-anne mesleğinden ötürü çok kent gezdiğim/gezdirildiğim için benim bir dünya bulabileceğim isim olabilir lakin nedense bir anda içim buz gibi oldu, eskileri bulmaktan hoşlanmayacağımı düşündüm. Çünkü dibinde çok kokuşmuş bir niyet yatıyordu, -ki ilk bulduğum arkadaşım bile hemen bana foto eklesene şimdi nasılsın dedi zındadak-, yalnızca merak altında yatan saik yani, bu merak da biraz da kıyaslama manyaklığımızdan, acaba o sümüklü zamanlardaki adam/kadın şimdi nasıl bir görünümde, nasıl bir kariyer yapmış, vaziyeti boktan mı değil mi; sırf bu merak. Haaa çok evvelinden kaybedip de tekrar irtibata geçme saiki de göz ardı edilemez elbette, ama benim kaybettiğim henüz hiçkimsem olmadı yaşamımda. Gönüllüce güle güle dediğimiz ise çok insan.