Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 26-11-2007, 21:06
ucuzfilm ucuzfilm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

herseferinde aynı terane. birileri birşeyi pohpohluyor. sonra o şey herkesin dilinde ve net'inde pelesenk oluyor. e bizde memleketim insanıyız. girdik baktık. yetmezmiş gibi birde üye olduk. dil az buz olduğundan zorla olduk. ama uğraştık yani.... eee noldu sonra. dedim bumuymuş feysbuk dedikleri. ne bekliyorduysam.... kendimden utanıyorum. youtube'un patlatıldığı gibidir feysbuk'da. yani bana kalırsa.... asıl soru sosyalleşmek??? asosyalleşmek???? internet denilen meret yerinde ve kıvamında kullanılmadığında zaten bizleri asosyalleştirir üstadlar... asosyalleştiğimiz mekanlarda sosyalleşmemizi sağlar. feysbuk'un şöyle bir okunuşu olabilirmi. yalnızlaşma durumumuzu daha gerilere attırabilmek için bize eski okul arkadaşlarımızı bulabilme vaadleri sunan bir mecra olabilirmi... peki zaten yalnızlaşmak için uğraş veren net aleminin gerçekten istediği bumudur... ofisinde yan odadaki arkadaşına kahve içmeyen elemanların ihtiyacı sanal kahve ısmarlamakmıdır gerçekten. yani niyet dahada yalnızlaşmak... hemde en kalabalık mecralarda... hepimize bol yalnızlıklar.....

Kim dikti bu gökdelenleri
Ve neden en tepesindeyim sorgulamalarını bırakıp bir kenarı
Açıp kanatlarımı süzülüyorum şatoma doğru
Sakinliğime... Sakiliğime....