Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 26-11-2007, 18:42
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Alıntı:
CaNaN´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
[b]Daha çok kadınlarda görülmekte, toplumda % 2-3 oranında görülmektedir.
Bence ideal bir oran. Ama gizli histriyonikler hesaba katılırsa bu oran düşük kalacaktır sanıyorum. Kadınlarda daha çok olduğunu hususunda biraz haksızlık mı yapılmış ne...P (Doğrudur elbet, bulgulara başımız kıldan ince olsun bakalım...)

Hımm fiziksel görünümle ve yüzeysel sohbetlerle ilgi çekme hastalığı-imiş temelde. Bunun dişi varyasyonu ilk tanıştığınız andan itibaren sizinle içli-dışlı olmak için "erkek arkadaşın varrr mııı?" sorusunu yöneltenlerden çıkarırsınız sanıyorum. Hiç hazzetmem, bir nevi aynı cinsten olmamızın verdiği abuk bir küstahlıkla, ilk on dakikada benim yaşamımda belki de aylarca-yıllarca dost olduklarıma anlatabileceğim kimi bilgileri sizden isterler ivedilikle. Var ya da yok cevabı kesmez onları, varsa seks hayatınıza kadar dalmak için tutuşurlar, yoksa neden yok bakışları altında çöpçatanlık hizmetleri bile mevcuttur. Kendilerini sevdirmek ya da kabul ettirmek için en hızlı seçenekleri tüketirler. Emek vermezler sevgi adına ve sonuca hemen ulaşmak isterler.
Böyle kişilere herhangi bir yerde rastlayabilirsiniz; tatilde, otobüste, alış-verişte, işte (müşteri kıvamından)...Fecii dişidirler.

Erkek varyasyonları da vardır; onlar da genelde üfürükten hikayeler anlatmak minvalinde, ilgi çekici olduklarını sanırlar, süslü ve yapmacıklardır. Odak olamayınca direkt sizi aşağılamaya çalışırlar. Onların bilgi kıvamındaki yamuk cehaletlerini kutsayamadığınız için size düşen ya tamamen susmak ya da uzaklaşmaktır. Çok çabuk "aşık" olur, çok da çabuk "kaltak" yaparlar hanicek aşık oldukları karşı cinslerini.

Hepimizin kişiliğinde kimi bozukluklar vardır elbette, bazılarımız bunu farkettiğinde düzeltmeye çalışır, bazılarımız da öylesine kanıksar ki, bozuk kişiliğini kemikleştirmek için üst üste hatalar yapar ve ısrarla savunu halinde yaşamlarını sürdürürler.