|
sigara ile ilgili düşüncelerimi sitenin edebi mevzular kısmındaki sigaraya ağıt yazıtımıla paylaşmıştım... ipler elinizdeyse problem yok... şimdi kimi arkadaşlar diyecektir ki lütfen kendimizi kandırmayalım... sigaraya karşı hangi ipleri elinize alabiliyorsunuz yahu... alabiliyorum... sigara içmeyi seven tiplerdendim. ama aynı zamanda 13 yıllık duodenal ülser hastasıyım. ya serden geçmek lazım yada yardan... sağlığım için içmemem gerekiyordu. bıraktım. ama şunuda yapıyorum çekinmeden. hafta sonu oldumu biralarımı ve yanında 1 paket sigaramı alıp keyifle içiyorum. yeri geliyor paket bitiyor. yeri geliyor bir tek içiyorum. ama o sadece o geceyle kalıyor. hafta boyunca içmemeye devam ediyorum. soranlara kullanmıyorum diyorum. sigarayı seviyorum. maalesef. ve bu sevgi beni korkutmuyor. çünkü ipler gerçekten elimde. yaklaşık 1,5 yıldır böyle. kimseye sigaraya başla denmez zaten. sende başlama desdemona derim. ama keyif alıyorsan ve sana hükmetmesine izin vermiyeceksen.... buyur yak hemen....
Kim dikti bu gökdelenleri
Ve neden en tepesindeyim sorgulamalarını bırakıp bir kenarı
Açıp kanatlarımı süzülüyorum şatoma doğru
Sakinliğime... Sakiliğime....
|