Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 21-11-2007, 15:47
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lilith Lilith isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gözüm apla...

Standart melih papucu yarımm

melihin gotu

büyük ihtimalle temizdir.
yani en azından öyle olmalıdır şu şartlar altında.
evinde su akıyor nasıl olsa pezevengin...

tanım: benim bir arkadaşımın götüdür kendisi. arkadaşım olmayan melihler üzerine alınmasın, dava falan da açmasınlar bana. zaten param yok. uğraştırmayın mnskym...

bahsedilen benim tanıdığım melihinkiyse kocamandır.
yani en azından benim arkadaşınki öyle. koyayım ben o göte o derece kocaman yani.
diğer melihlerin götleri kendilerini bağlar. bahsedilen göt benim göten diyecek olanlara allah akıl fikir versin

yeşildir, e doların rengi, başka bir şey mi sandınız? hadi canım...

oturduğunda altında kalır. gülmeyi pek beceremez. bir keresinde gülebileceğini iddia etmişti ağzı, ama o beceremedi.

gir-çık, indi-bindi gibi şeylerden hiç hoşlanmaz. tam anlamıyla mizah için yaşar. yaşar'ın yaşayıp yaşamadığı umrunda değildir.

amma, ne hikmetse acaip bir yavşak suratını beraberinde taşır. hani görür de "bu herif yavşak" dersiniz ya, öyle bir surattır üzerinde bir yerlerde taşıdığı. gülüşünden nemrut akar...

çok fazla da uğraşmamak lâzımdır. göt göttür neticede. bildiğin göt işte. gülüşünden nemrut akan bi göt.
ahlaksız ve küstah sözcüklerini sorgulamamıza neden olan göttür.
ahlaksız? olabilir, götten bahsediyoruz sonuçta.
küstah? hayır, sonuna kadar hak ediyor!

haa, söylemeyi unuttum. bizim bi arkadaşın götüdür.

edit: bu başlıktaki entryler için "ahlaksız" ve "küstahça" sıfatlarını kullanan hanım kızımız tükürüp kaçtığı için bu entari de bildiğin pazen entariye dönmüştür. kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ekşi sözlükten aynen alıntıdır..
link verseydim üşenir okumazdınız
ben sizi bilemem mi

Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu