İnternet ManyaĞi
İNTERNET MANYAĞI
Şimdi sayın abiler ablalar ben uzun zamandır bu net belasına bulaşmış durumdayım bu net denen belalı teknolojiyide Dünya milletlerinin % 90 ının kullandığı gibi kulllanıyorum yani bilgi amaclı değil herkesin yaşadığı gibi bir çok geyik ilişkiye imza attım bu dönem zarfında bu arada açıklamadan gecemiyeceğim ben birde evli barklı çoluk çocuk sahibi bi adamım neyse yıllar yılları kovaladı sonunda net yaşam tarzım oldu ve netle yatıp netle kalkmaya başladım nette bir bayanla tanıştım 4 yıldır tanışıyoruz oda evli ama biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz sonumuz olmadığını bile bile 24 saatimin 9 saati iş yerinde 11 saati onunla internette kalan 4 saatide uykuda geciyor ben bu kadını deli gibi seviyorum fakat ikimizde biliyoruzki bu sevdanın sonu yok bu yüzden sık sık küsmelerimiz barışmalarımız oluyor her küsmeden sonra birbirimize olan bağlılığımız biraz daha artıyor gelelim esas konuya "ABİİ SEVGİNİN EN YÜCESİ VAR ARAMIZDA CİNSELLİĞİDE YAŞAMAK İSTİYOR İNSAN BEN ERKEĞİM YA SEX DİYOM DAYATIYOM ODA KADIN CIKSSS DİYOR DAYATIYOR GELİN SİZ ŞİMDİ BANA BİR AKIL VERİN BU KONUYU DEPEDEN TIRNAGA İYİCE BİR TARTIŞALIM..
1. İnternet çöpçatanlık aracımıdır bilgi aracımı?
2. İnternette aşk olabilirmi olursa sonu olurmu?
3. Evlilerde severmi severse asmalımı bunları?
4. Sanal sex sağlıklı bir cinsellikmidir yoksa sapıklıkmıdır?
5. Ayşeeee seni deliler gibi seviyorummmm saat gecenin 3'ü uyuyamıyorum aklımdasın uyusam rüyama girmezsen ben ne yaparım.
alıntı............................................ .................................................. ....
|