Tekil Mesaj gösterimi
  #11 (permalink)  
Alt 16-11-2007, 15:17
lagrima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lagrima lagrima isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.b/s/en s/b/enim

ruh halim mi...çok hastayım..ellerim uyuşmuş tuşlara basmakta zorlanıyorum...akşamına migrenim bana uğrayacak yine..şimdiden aurolarını salmış gözümün önüne..bazen çocuk gibi yakalamaya çalışıyorum o flu baloncukları..ama nafile..bi bilseniz renk renk hepsi..gece olacaklar aklımda bir bir..önce hafif geçiririm diye uzanıcam yatağa.sonra başıma çekip yorganımı karanlığı ve sessizliği çağırıcam..ama bu ağrı vazgeçmiyor..bastırdıkça bastırıyor acısını başıma..bir süre sonra kafama bulduğum en sert cisimleri geçiricem.vurdukça vurucam uyuşup hissetmemek için..ama nafile..bundan sonrasını ben değil beni görenler anlatıcak..çünkü bilincimi kaybedicem bir kaç saatliğine..dediklerine göre; sayıklamaya başlıcam..ağlıcam ama gözlerim kapalıyken..ismimi valla billa diyerek sayıklıcam sürekli..ellerimle saçımı çekicem sürekli koparırcasına..sonra vurmaya duvarlara kafamı kırarcasına..ağlıcam ağlıcam ağlıcam..sona doğru kusucam..ve biraz sakinleşip uzanıcam yatağa..ağlayıp sayıklarken uykuya dalıcam..ve bir migrenimi daha uğurlucam sabaha karşı...

gölge'li

"Homo sum: humani nihil a me alienum puto.."

-Terentius-

--

.gölge'li_\

Konu lagrima tarafından (25-12-2007 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir..