Sevgili asmara
saçlarının telini bile göstermeyecek kadar dindarlarsa eğer o zaman hiç dünya yüzüne çıkmamaları erkek yüzü görmemeleri üniverstelerde okumamaları doktorluk yapmamaları gerekir. Yani yaşamdan mahrum olmaları gerekir ki ben o zaman türban'ın samimi olduğuna inanayım.
Kaldı ki türban bölgesel bir kıyafet şeklidir. Müslümanlığın giyim tarzı değildir. Uluslaşamamış arap ümmetinin giyim tarzı olabilir. Türk toplumunu arap kültür ve milliyetçiliğinden kurtarmakta amerikan emperyalizminden kurtarmak kadar önemlidir.
Sıradan çağdaş giyimli ve bilgili bir bayan gördüğünüzde aklınıza cinselliğin geleceğini hiç sanmıyorum. Ama birisi sanki sadece onda varmış başka kimsede yokmuş gibi hatta gümrükten mal kaçırır gibi kendini paketlerse bir erkek olarak bakış açım değişir.
Söylediğiniz gibi aslında çok çirkin oluyorlar, Ben çekici derken gözlerinin dudaklarının kaşlarının belirginleştiğini göze battığını söylemek istedim. Rica ederim sevgili asmara

İtiraf etmem gereken birşey varsa o da istemeden de olsa onları komik bulduğum ve alaya almamdır