Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 11-11-2007, 15:29
desdamona desdamona isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Blog Başlıkları: 5
Alıntı:
duarden´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Çağıl hastalıkları diyoruz ya kızıyor insanlar olsun var bunlar sende, bende...

Genelde şeçimleri ile yaşar insan ama çevresindekilerin seçimleriyle. Eğer genelin içinde uyum sağlamakta güçlük çekerseniz tüm gözler size çevrilir. Bir kişinin uyumsuzluk yaşaması tüm insanları korkutur çünkü, hastalık ya her bireye bulaşırsa öngörüsü iki secenek sunar gruba; ya techir yada asimile etmek. Bu sırada neden bilinmez uyumsuz bireydede aynı süreç yaşanır. Normallik üzerine nutuklar ve olmadığını bildiğimiz yalanlar yükselir kalabalıktan ve içinden bireyin. Uyumsuz kafasını kaldırır. Sadece ufak bir nöbet yaşamışcasına normalim bende der.. Lütfen bana öyle bakmayın artık....

Sessiz ruhlara ne kadar çok ihtiyaç var aslında...

bana ik tane şarkı hatırlattınız sayın duarden . birisi çember ( ya dışındasındır çemberin yada içinde yer alacaksın-yeni türkü ) ikincisi normal ( biri anlatsın hemen nedir bu normal -bülent ortaçgil ). şarkılarla düşünme gibi bir alışkanlığım olduğu için belki de. neyse konuya dönelim. çok değerli bir konu . herkesin anormal gözüyle baktığı uyumsuz birey herzaman için normalim ben de demez aslında direnir .diye düşünüyorum . eğer diyorsa da bu içinin değiştiği anlamına gelmiyor sadece görüntüde belki