Alıntı:
sangre´isimli arızadan alıntı
kanca.. nası hissediyosan öle yap demişsin.. peki ... ama ben özen göstermek istemiyorum.. her şey daha da dağınık olsun istiyorum.. özen göstermekle tersi arasında ki farkı yada doğuracağı sonuçlar arasındaki fark nedir??.. özen gösterirsem herşey daha da mı iyiye gidicek.. ama benim için iyi olan şey artık hiçbir şeyin iyi olmamasıdır.. yorumlar mısın kanca.. yada yanlışım nerede kancacım??
|
şimdi..özen göstermek istemiyorsan ahlaktan bahsetmemelisin(tabi neye özen göstereceğine bağlı,biz burda toplum ve insan ahlakından bahsediyoruz ki ondan öyle yazıyorum)..mesela kendine özen göstermeyebilirisn ama çevrene istesende istemesende bir özen gösterirsin bu senin bilinçli yaptığın bir şey değildir zaten..
"özen gösterirsem daha iyi mi olacak?"diye bir soruyu görmezden geliyorum çünkü sen bunun cevabını biliyorsun..
senin için iyi olan hiçbirşeyin iyi olmamasıysa buna da ben karışamam sangrecim..
senin yanlışın yok..sadece herkesin bir tarafa aitliği var ama bizim gibi insanların yok..olmaması da daha iyi sanırım..
saygımla ve sevgimle..