Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 27-10-2007, 21:45
ÖZGÜRLÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ÖZGÜRLÜK ÖZGÜRLÜK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
*** FİLOZOF ***

sn.Berk Taçyıldız eleştirileriniz tamamen saldırıya yönelik.. ve böyle alaylı eleştiriler hiç hoş değil..

Telepati konusunun doğruluğundan kişisel oalrak hiçbir şüphem yok..

insan beyninin çok küçük bir bölümü kullanılıyor.. beyin enerjisinin bir ampülü yakabilecek güçte olduğunu düşünürseniz bu çok barizdir.. ki (inanmadığınıza eminim) telekinezi gibi beyin gücünü açığa çıkaran oalylar da mevcut..

bana kalırsa bugüne kadar insan vücudunda en gizemli kalan bölüm beyindir.. araştırmaları çok zordur.. bu yüzden gelişmeler de çok yavaş olmakta.. fakat insan beyni herşeyi yapabielcek güçte..

metinde gçen bir deney var.. bu bana çok basit anlatılmış gibi geldi.. yani o deneyi yapmak her insanın harcı değil.. uzun süreler meditasyonla uğraşan yada çakraları açık olan insanlar bunu gerçekleştirebilir..
koltuğa oturun nefesinize odaklaınn zihninizi boşaltın.. basit şeyler değil bunlar.. en azından bi kaç haftalık bir çalışma sonucu meditasyona ufak ufak kendinizi alıştıraiblirsiniz..

ben yaklaşık bir aydır meditasyon yapıyorm henüz odaklanma sorunumu aşabilmiş değilim..
dediğim gibi her insanda farklı derecede etki gösterir.. çakraların açık olması bunu değiştirir..

parapsikoloji düşüşe geçecek değil, tam tersi önü çok açık oaln bir alandır..

evrendeki enejiler ve isnan enerjisi çok büyük bağlantılarla birbirini etkilemektedir.. böyler bir durumda enerjileri aynı frekansta olan insanlar telepatik iletişime geçebilirler..

dediğim benim bu konularda hiçbir şüphem yok.. çalışmalar ilerledikçe bu asılsız suçlaamlaırınza güleceksiniz..

Beynimdeki fırtınalar besliyor onu...