Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 27-10-2007, 20:54
Berk Taçyıldız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Berk Taçyıldız Berk Taçyıldız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
über-arıza-mensch

"...henüz fikir birliğine varamadılar..." Varacakları kesin mi ? "Henüz"müş... peh. Varmak zorundalar mı peki ?

"Bilim insanları, beynin ancak yüzde 10'unun kullanıldığını söylüyorlardı. Ancak, günümüzde bu iddia aşılmış durumda. " Bilim insanları demek... Karar versinler %10 mu , % 1 mi , milyonda bir mi ? Birisi de bana açıklasaya "beynin yüzde 3nü 5ini kullanıyoruz" demenin kaynağını ! Diğer organları da yazsınlar tam olsun : kalbimizin %16 sını , karaciğerimizin % 2 sini , gözümüzün %47 sini kullanıyoruz vs... Komik .

"Telepati konusu, yüz yılı aşkın bir süredir bilim dünyasını ikiye bölmüş durumda. Kimilerine göre, bu tür zihinsel güçlere sahip olabileceğimiz fikri dahi gülünç. Kimilerine göre ise, telepatinin gerçekliğinin tartışılması bile gereksiz." Diye yazıda geçen bir yer var.

Ama ne ilginç ki yazının başlığı "Telepati Hakkında Gerçekler" Her kim yazmışsa bulmuş yani kesin ve net gerçeği ! Bari "Telepati Hakkındaki Düşüncelerim" deseydi. Böyle kişisel fikirlerini kişiseldeğilmiş gibi yazınca bilimsel makale mi oluyor ?

"Bazı araştırmacılar, elde edilen sonuçları telepatinin varlığını kanıtlamak için yeterli buluyor. Bazıları da, araştırma sonuçlarının geçerli bilimsel kanıtlar sunamadığını söylüyorlar." Ne kelime KANIT .
- Kanıtının kanıt olduğunu kanıtla bakayım ?
- Abra kadabra, hokuz bokuz !

"meditasyon yapan insanların telepatik deneyimleriyle ilgili raporlar, zihinsel konularda araştırma yapan bilim insanlarının merakını uyandırmıştı."
Acep ne yazıyodu acaba o raporlarda da bilim adamlarını pek bi meraklandırmış ?
Mesela şöyle birşey olabilir mi ?
- Biliyorum o da beni istiyor ! Düşüncelerini okudum onun . Hatta beni hangi pozisyonlarda istediğini bile gördüm . Müthiş bir telapati deneyimiydi !

Kaynak : Fokus ... Breh breh breh ...