Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 25-10-2007, 02:36
maria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maria maria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

Aynen de bu yanıtı vermişsiniz diğer yerlerde de, yazıları basıp basıp hadiii meydan okuyorum çürütün cart curt. Yok mu antika bir yaklaşım? Kendinizi yenilemelisiniz bence.
Yukarıda yazılanları bakınız Possibe_outsite ciddiye alıp yanıtlamış, ben o zahmete girmeyeceğim, geçmiş iletilerimi okursanız neye zahmet ettiğimi de Felsefe bölümünde görürsünüz. Oradan devam edelim, kolajlar üzerinden değil, asıl metinleriniz varsa onları görelim...!

Not: Asker ocağından arkadaşınız değilsem ve Tanrıların bir diğer çobanı da olmadığıma göre; size ikinci çoğul hitap ettiğimi sizin de bu ûslupta devam etmenizi öneriyorum.
Possibe_'la yanıt veremeyecekseniz diğer ekleyeceklerinizi ben ekleyeyim mi, daha durun durun dediniz ya...!
Tek tek satır satır Google arama motorunu kullananlar yukarıdakilerin kaynaklarını bulurlar, zahmete sokmayınız şimdi beni. Tabuttaki saçma sapan forumunuzdan bahsetmiyorum, metinler birçok yerde kullanımda Burada da satışa sunduğunuza göre, Toplum Düşmanı ve Tabuttan atıldığınızdan olabilir mi, ne dersiniz?