Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 23-10-2007, 16:23
fenasi fenasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
.........

Blog Başlıkları: 1
Standart İçselleştirilen Şiddet.

Alıntı:
LYNX´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
şimdi bir türk nasyonel sosyalist partisi olsa silme alırdı oyları
tam ırkçılık ve kafatası avcılığı zamanı
burda bile birbirimize giriyoruz.........
Dün akşam başka bir konuda tartışırken gördüm bu iletiyi. Sevgili dostum sn. LYNX, seninle Nazizm ve Faşizm'in aynı şey olduğu konusundan, diğer bir çok konuya kadar tartışırken ve o konular ile diğer başka konularda da yazdığım gibi, şu anda ülkemizde İslami Faşist bir hükümet ve artık bunu içselleştiren bir kitle var diye yazmıştım. Bu noktada sizden ayrılarak kendi söylemimi sunmak isterim.

Zaten mevcut İslami faşist AKP hükümeti oylarını artırarak tekrar hükümete gelmiştir. AKP'nin faşistliğini tüm uluslararası kamuoyu gibi George W Buch da onamıştır. Türkiye'de tüm Dünyada olduğu gibi yükselen Faşizmin iktidarda olduğu bir ülkedir. Faşizm'in olduğu yerde de ırkçılık ve linç kültürü yükselen eğilimler olarak toplumumuzu tamamen ele geçirmek üzeredir.

Faşizm her zaman ki gibi, uşşağı olduğu emperyalist düzenin rahat sömürebilmesi için kanlı tezgahını açmıştır. AKP ise bu tezgahın uygulayıcısıdır. 16 yıldır Kuzey Irakta konuşlanan ABD ile palazlanan terör, halkın galeyanı ile tek hedef ilan edilerek (16 yıldır uyuyordun ey halkım), terörü oluşturan sebepler ve arkasındaki esas güç ABD hedeften çıkarılarak, Türkiye Cumhuriyetinin kazanımları ve Demokratik yaşam normları yavaş yavaş yıkılmak süretiyle, halk kuklalarla uğraşır hale getirilmiştir. 2002 yılında hemen hemen sıfırlanan terör olayları, günümüzde tüm zamanların en şiddetli kıyımını yaparken, hesap neden
sadece terörist kuklalara soruluyor, neden kuklaların efendisinin uşşağı olan AKP'ye sorulmuyor? neden kuklaları elinde bulunduran ABD'ye sorulmuyor? Ne zamandan beri bu ülkenin, bir aşiret reisinin dalga geçtiği ülke olduğunun farkına varamayan halkım kuklalarla uğraşırken, ülkem yavaş yavaş faşizme teslim oluyor. Faşizmin ayak sesleri yaklaşıyor...