Alıntı:
"Sitemizde Türkiye Cumhuriyeti yasalarını, ulusal kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar gönderilemez"
yahu ne oluyor anarşist adını almış bir site nasıl devleti ve yasaları korur aksini konuşmasını yasaklar
|
tüm yasal olması gereken kurumlar gibi, var olabilmek için mevcut sistemin kurallarına uyarsınız, yok ben uymam diyorsanız, ya yer altına çekilirsiniz, yada horozlanır ve yakalanıp koğuşun eğlence kaynağı olursunuz...
Salt şekilcilik ise zamanla yerini megolomanyaklığa bırakır. Sitenin adının Anarşist olması ise kendisinin değilde, içinde var olanların birlikteliğinin oluşturduğu bir anarşizm yaratması olarak felsefi açıdan algılanabilir. Zaten her kafadan bir ses çıkıyor, kafam çok iyi oldu, rakı bitti, anarşik eylem yapın, zaten yeteri kadar eleştiren var, yok ben anarşikim diyorsanız lütfen misyonerlerin bulunduğu yerde bekleyin. zaten bende ilk yazdığım yazıda burda anarşik yok demiştim, hala yok isterseniz anarşik biri gelir diye beklemeyin. siteyi oluşturanların yaptıkları anarşik sn. üye, olaya birazda kalıpların dışından bakın...