Alıntı:
ebu_tughan´isimli arızadan alıntı
possible yazını okudum . değişim geçirmiş gerçi orjinalini yakalayamamışım ama neyse..
yazınher ne kadar adressiz ve yüzeysel yazılmış dahi olsa derin dinamiklerde bi kaç kıpırtıya en azından benimsemek sebepli kıvrnmaya sebebiye verici seşyer de olsa ders çıkarmaya baktım ben. aslına bakarsan kararsızlıktan dem vurmuşsun gibi de geldi çelişkilerimin sorularımda dahi var olduğundan da dem vurmuşsun gibi geldi ama ben bana öyle böyle gene her şey için cevabımı aldım teşekkürü de borç biliyorum komik olarak belkide. ve takdir ediyorum seni tekrar.
|
Eğer ikinci yazımı kastediyorsanız, ben sadece orada bir sorunun yapısını incelemiştim. Metinlerin de, kendilerine özgü yapıları vardır; sorularında kendilerine özgü kurgulanışları...
bundan esinle mantıksal bir çözümleme yapmıştım. Doğrudan size ya da bir başkasına yönelik başka şeyler de mi içeriyordu? Takdir ederseniz ki bunu bilemem.
Bir de sizden ricam, cümlelerinizi daha iyi kurmaya özen gösterin; çünkü birçok şeyi iyi anlayamadım, ancak bir şeyleri çıkarsamaya çalıştım...