|
adam bizim ancak bu şekilde esprili yolla birşeyleri anlayacağımızı keşfetmiş yaw.Ondan cıvık cevaplar veriyor..ha bide reytingg!!sorularda en ufak bi bilgi birikimi yok.eşşek olsa bunca yıl boyunca tarlada gördüğü gazetelerden öğrenir bu basit şeyleri.
tıbbi terimlerle yıllardır vajinismus diye bas bas bağırırlar hala "hocam kasılıyorum" diye soru gelir.
kasım kasım kasılasınız işallah , ille "yawrum rahatla derin uçuşa geç" demek mi lazım :/
armut piş ağzıma düş olmalı..
yine benzer şekilde " nah böğrümün burasından bir ağrı giriyor,taaaa şuraya kadar gidiyor,sonra durup birşeyler yiyor,sonra ayağıma kadar ahanda bööööle geliyor" şeklinde doktora mazeret anlatan insanlardan da hazzetmem.
maç anlatıyor sanki a.q
''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak.
dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek...''
kinyas ve kayra
|