11-10-2007, 00:16
|
 |
Henüz arızalanmış
|
|
|
|
Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı
Sn. yunanlı (isminizi tam olarak okuyamadım, o yüzden attım) Bir başka konu başlığı altında bu gün Kürtlerle Türklerin kardeş olamıyacağını, en ufak bir durumda katır suratlı Kürtlerin ayaklanacağını yazdınız. O konuda da cevap verdim, sanırım burda da cevap yazmak vacip oldu. Öyle insanlara hakaret edip arkasında durmadan ben ortaya konuştum, gocunan alındı gibi yuvarlak sözlerle durumu soğutmaya çalışmayın. Dağdaki ile bağdakini bir tutup, herkesi bir kefeye koyup, sizin gibi düşünmeyen herkesi vatan haini ilan edip, ardından da bu kadar insanı salak yerine koymaya çalışarak, ben ortaya konuştum demek, fikirleri olan birinin yapacağı bir şey değildir. Derdiniz bağdan üzüm yemek ise kimse bir şey diyemez size, ama bağcıyı dövmekse işte o zaman size karşı çıkacak bir çok insan vardır merak etmeyin.
Fikirlerinizi acıklamak ve tartışmak doğal hakkınızdır. PKK dışındaki Kürtlere ve onlarla arkadaş olan herkese hakaret etmek, ancak ve ancak porovakatif bir eyleme girer yada, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların çamur at izi kalsın davranışı ile açıklanabilir. Ardından bu konuyu açarak, bakın ben ne kadar severim vatanı diyorsanız o sizin görüşünüz ama, şehitler üzerinden politika yapmak yada rant sağlamaya çalışmak ancak ve ancak türübinlere oynamaktır. Her gün dağlarda yada sokakta, yada kör bir bombalamada teröre kurban verilen insanlarımızın üzerinden yapılacak her türlü siyaseti ben burdan kınıyorum.
|
Size de saygı duyuyorum... Youtubeye Girip Sörç(search) kısmına Kurdistan ya da Ataturk yazarsanız eğer.Kardesiniz olan ırkın neler yaptığını görebilirsiniz.Hadi bunlar provake amaclı dediniz diyelim...Ben hiçbir kürt'den Türkler bizim kardeşimizdir lafını duymadım.Sürekli bizim milletimiz papağan gibi Türk Kürt kardestir diyor.Fakat Pkk kürdü ve ırak kürdü senin mehmedini indirmeye devam ediyor.
At gözlüklerimizi çıkartalım arkadaslar...Hiçbir kürt benim atam ATATÜRK'dür demez.ağzına bile almaz.Hiçbir Kürt kurulacak olan Kürdistan'a kayıtsız kalmaz.Hiçbir kürt Barzanisini APO'sunu bırakıp da Mustafa Kemal'ciyim demez...
Örnek mi istiyorsunuz.....
Buyrun size Osman baydemir...Kim secti?heralde ben gidip secmedim...Ona öyle konusma cesaretini veren kim? ya da o öyle konusunca hangi kürt engelledi.ya da hangi kürt safdısı bıraktı...Yoksa alkıs mı aldı? Evet kesinlikle alkıs aldı Teröriste Ambulans sağladığında dahi...Osman baydemir'i geciyorum...
Demokratik Toplum Partisi(DTP) doğuda kim secti?Teröriste Kardeşimiz derken Hangi kürt karsı çıktı?Hangisi bu böyle olmaz sen bu sekilde konusamazsın T.C Tek bir devlettir dedi....Soruyorum size Kim dedi???
Onu da gectim tüm,bunları da gectim...
Tüm kürtlerin sectiği DTP pkk bizim arka bahcemizdir derken Kürt kardesleriniz neredeydi...Tekrar Söylüyorum arkadaslar...AT GÖZLÜKLERİMİZİ bir kenara koyalım..Eğer ki atasözlerimize ya da atalarımızın sözlerine birazcık güveniyorsak Size sunu hatırlayorum....
''Türk Milletinin,Yine Türk Milletinden baska dostu olamaz,,
..₪ .. ₣λKiЯ MλΠ†IKLλЯIΠĐλ ĐΣЯiΠ KЯi†iKLΣЯ ЧλPλΠ SλH†ΣKλЯLλЯ VλЯ ..₪ ..
|