Alıntı:
duarden´isimli arızadan alıntı
Aslında pek yazmak istemiyorum (sözün anlamı karşında bin perde geçip bin şekilden sonra farklılaşıyor ve herkes anlamak istediğini anlıyor..) bu sıralar ama cehennem kavramını görünce dayanamadım yine. Titaniadanda bu yazıyı o sevdiğim şiirlerin altına yazdığım içinde özür dilerim şimdiden. Sahte yapay bir cenneti yaşamak için ne çok tertediyoruz cehennemimizi, bu yüzden iltifat olarak kabul etmiştim zaten cümlenizi... Yani sırf cehennemde kalıp, haz çağına katılmayan duyguların varlığı için ama her duygu ve her gerçek her ruha dokunamaz haklısınız....
|
Sevgili Duarden, gerçekten de Titania'ya teşekkür mü borçluyum; bilmiyorum. Ama kendi "öznel" fikirlerimden, hissedişlerimden olsa gerek dediğim gibi bir çağrışım uyandırmıştı bende. Sahte yapay bir cennet mi, bilmiyorum ama haksızlık etmeyin gerçekten de cenneti de yaşadığım durumlar vardır. Ayrıca cehennemi görene kadar katlandığımı da unutmayın lütfen... bundan dolayı gerek Titania hanımın olsun, gerek başka forumdaşlarımın şiirleri, yazıları bana cehennemi çağrıştırsa bu sizin de belirttiğiniz gibi bütünüyle kötü değildir; hatta çok da faydalı olabilir kişinin cehennemden geçmesi, ama dediğim gibi bu duygulanımları bende yaratan (Elbette ki o bunu amaçlamaz veya amaçlamak zorunda değildir, öyle değil mi? Biz kendi benliğimizle gerçekten nasıl görmek istersek öyle görürüz) yazılara, şiirlere bir teşekkür borcum var mı... şeyy, sanmıyorum. Beğenilerini sunan yazılar görmüştüm; ama işte benim böyle ters taraflarım da (herhalde aksiliğimden olsa gerek) var; ve ben de beğenmeyişimi sunayım, dedim. Ayrıca bu beğenmeyişimin ardarda bir çok yazıyı ortaya çıkarması da beni (önce ben, ardından titania, ardından siz, ardından yine ben, ardından yine siz ve ardından yine ben...) eğlendirdi -ve artık o kadar da cehennemde değilim.