Tekil Mesaj gösterimi
  #31 (permalink)  
Alt 06-10-2007, 15:31
duarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
duarden duarden isimli Üye şimdilik offline konumundadır
solus et moriturus ...

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
possible_outside´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Ben cehennemdeyim, kaçıyorum; derken iltifat etmiş miydim? O yüzden bir daha baktım. Yok hiç sevmemişim ve bana kendi 'özel' kasvetli karanlıklarımı, boğulmalarımı, savaşıp savaşıp defalarca geri düştüğüm hastalıklarımı... hatırlattığı için iltifat değilmiş (Bana cehennemi çağrıştırıyorsa nasıl hemen iltifat diye alınabilir, titania, duarden? Yumuşatmayın oradaki minik eleştirimi -yarı şaka yollu da yapsanız) İronik bir "beğenmeyişimi belirtme" gibi bir şeymiş -yani bir daha baktım, aynen öyleymiş, bunları paylaşmaya devam edeceğinizide... burada bunları paylaşmayı unutmuşum -herhalde hızla kaçmayı tercih etmişim

Aslında pek yazmak istemiyorum (sözün anlamı karşında bin perde geçip bin şekilden sonra farklılaşıyor ve herkes anlamak istediğini anlıyor..) bu sıralar ama cehennem kavramını görünce dayanamadım yine. Titaniadanda bu yazıyı o sevdiğim şiirlerin altına yazdığım içinde özür dilerim şimdiden. Sahte yapay bir cenneti yaşamak için ne çok tertediyoruz cehennemimizi, bu yüzden iltifat olarak kabul etmiştim zaten cümlenizi... Yani sırf cehennemde kalıp, haz çağına katılmayan duyguların varlığı için ama her duygu ve her gerçek her ruha dokunamaz haklısınız....

"Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? Yalnızı incitmekten sakının! Ama incitecek olursanız, eh, artık öldürün de!" F.Nietzsche