Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 03-10-2007, 23:00
non serviam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
non serviam non serviam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
M€M€ÑTØ MØRÍ

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
maria´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Botan sitede dedim özellikle, hatta benim ilk mesajlarıma da bir bakıverin zahmet olmazsa...
Bazı kemikleşmiş fikirlerin üzerine söz söylemek inanınız ki insanı bezdiriyor.
Siz devam ediniz, ben etmeyeceğim
Kaşıyan olmadıkça...)

Bir koşu şu Sartre forumuna bakıvereyim ben, zihnimi açıyor da...
Sanırım sitede ilk mesajlarınız ile tartışmaya girdiğiniz kişilerden birisi de ben oluyorum ve buna cevap vermeye hakkım vardır diye düşünüyorum. Evet, kemikleşmiş fikirlerim arasında ırkçılığa ve silahlara olan nefretim var. Ülkelerin de silahsızlanması taraftarıyım ve malesef bu fikirlerim yüzünden Kürt milliyetçilerini ya da teröristleri savunmak gibi bir düşünce içerisine giremem
Doğudaki insanların haksızlığa uğramaları hepimizin ayıbıdır ancak insanlar haklarını çok daha insancıl yöntemlerle arayabilirler diye düşünüyorum ki bu konuda bunun çok güzel bir örneği var. Demek ki kimse eline silah alıp insanları öldürmeden de tepkisini gösterebiliyormuş. Açtığınız diğer konuda "Sizce haberdeki Alman kentine dışarıdan seçmen takviyesi yapılması, ahlakî midir değil midir...?" şeklinde sormuşsunuz. Tabiki ahlaki değil ancak altını çizerim ki bir öğretmene ya da gözlerini yeni açmış bir bebeğe kurşun sıkmaktan daha ahlaksızca da değil.

"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."