Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 01-10-2007, 02:39
timm_ timm_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
tamirden geçmiş hali

Standart kontrolsüz ortamda küfür sınırımız

zamanında turkishmusic.org sitesinde yapılmış, forumlarda benzeri yaşanmayacak türden küfür içeren unutulmayan her satırında Türk insanının sınırını görebileceğiniz tartışmadır.

Küfür eden tarafların amacı , araya giren 3. kişiler, konu bütünlüğü , forumların mazisi vs vs vs...bunu alıp üniversitede ders yapsan neler çıkar sosyolojik açıdan..

internette yeni olup hala rastlamayanlar varsa şunun tam metnini okuyup nereden nereye geldiğimize baksın.

Tam metni

Forum Konusu : SEZEN AKSU

adresinden okunabilir.

sezen hakkındaki düşünceleriniz? sorusuyla başlayan olaylar zinciri 3 günde ne hale gelmiş bakınız.

Tartışmaya sonradan katılan filiz adlı bayanla mahmut arasındaki şu diyalog , hala beni benden alır

Alıntı:
By FILIZ on Thursday, August 31, 2000 - 02:17 pm: Hulusi ve Mahmut bey/bayan - Ben Amerikada dogan 15 yasinda bir gencim. Bu siteye Turkcemi ilerletmeye giriyorum. Dogrusu hic duymadigim sozler yazmissiniz ve ne yazdiginizi cozebilmek icin lugattan veya annemden/babamdan soruyorum. Heralde bana boyle zengin kufurler ogrettiginiz icin borclu sayilirim.

Tesekkurler!!!
Alıntı:
By Mahmut on Tuesday, September 5, 2000 - 05:38 pm: Filiz Kardesim

Kusura bakma adina Hulusi denen gay yüzünden duymaman gereken ifadeleri okumussun. Hulusi denen sapik gelip bana arkasini sürttügü icin ben de ona gereken muameleyi yaptim ve agzini kapatana kadar da yapacagim. Cünkü bu onun özel zevki ve meraki. Sen oralari okuma ve pass gec istersen. Ama Hulusi gibi manyaklari tanimak istersen oku da böyle sapiklardan uzak dur kardesim. Sana iyi günler dilerim kardesim.

By Mahmut on Tuesday, September 5, 2000 - 05:42 pm:

Hulusi denen orospu cocugu

sen tam ve kasarlanmis bir ibnesin. Ben senin doktorun olur sike sike seni iyi ederim amcik agiz. Sen baskalarinin yazilarina karismamasini ögrenene kadar agzina sicacagim, seni, karini, kizkardeslerini bagirta bagirta sikecegim orspu cocugu götveren Hulusi. Hala sikilmek istiyorsan bana yine yaz. Ben seni kanirta kanirta sikmekten yorulmam sen bu ibneligine devam ettikce götveren Hulusi
05.38'de filize cevaba ve 4 dakika sonraki mesaja bakın, allahım ölecem nerden rastladım yine şuna

hulusi ve mahmut neredesiniz

''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak.
dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek...''

kinyas ve kayra