Alıntı:
Ne zaman KARILAR GİBİ ağlamayı bırakıp ta,ERKEK GİBİ,ADAM GİBİ haklarınızı almanın mücadelesine başlayacaksınız?
Ne zaman bir araya gelip,hakların verildiği makamları ele geçirmeyi akıl edeceksiniz. Yakışıyor mu sizin gibi adamlara KARILAR GİBİ AĞLAMAK.
|
Ben de böyle söyledim senelerce SN. Cabir. İnanırmısınız kimse dinlemedi bile, hani ağlama duvarı olsa memlekette, benim taife bu duvardan ayrılmazdı, en önde saf tutardı inanmazsınız. Üzerlerinden geçen silindir, yerini kısa yoldan para ve güce ulaşmaya bırakınca, hepsi üşüştüler dönemin şöhretli partilerine, iyice beslenip kanlanınca bitleri, daha da fazla ağlar oldular, geldikleri yolu unutup en fazla düzeni savunan oldular. Ağlarlar SN. Cabir, hemde bu işi meslek haline getirecek kadar ağlarlar, sizin söyledikleriniz de ağlatır onları, bu milletin anasını ağlatan yaranır bu millete.
**** Yukarıdaki şovenist üslupla ilgim yoktur. Ben gaza geldim, hançeremi yırtıp içindekileri döktüm. Ama sözün içindeki öze katılmamak için ya kör olmak lazım, yada ağlak olmak lazım.