Bir Demokrasi Masalı
Necdet;
Sn.HAMZA BEY.
***Söylediğiniz gerçeklere ve dileklere katılıyorum.Hatta bunun ötesi bile olmalı.Şöyle ki;
***Bir ülkede Ben bir kral/padişah olsam.Haktan yana milim şaşmayan,adaletli ve babacan bir hükümdar..
***Böyle bir konuda da halkımın sızlandığı kulağıma gelse; geldiği anda,şöyle bir bakıp,vereceğim emir şu olurdu.
............." Tez elden,bu mağdur ve mağdurelerin NOMİNAL bono bedellerine Devletin yasal faizi uygulanarak para ellerine ulaşana kadar bu faiz uygulana,müzdarip oldukları hasebiyle de harkese paralarının miktarına bakılmaksızın şu kadar eziyet akçesi, fazladan verile.."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cafer;
Sayın Necdet Bey temennileriniz iyi de boş temenniler. Bu platformda holdingzedeler bölümünde Cabir icimli bir şahsın yazdığı makale ilişti gözüme. Orda arkadaş temenninin ötesine geçip bu istegin projesini bile sunmuş. Peki şimdi o arkadaş nerde?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Halil060;
sayın cafer, bahsettiğiniz arkadaş rahmetli şimdi zebanilerle birlikte
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Necdet;
Boş olan senin kafan.Temenni değil,ideali söyledim.Sana laf düştümü,kimsin de beni Cabir ile özdeşleştiriyorsun,edebinle dur.Dilimi keskinleştirmeyeyim.
...Beni o kişiyle özdeşleştirecek adama,buraları dar ederler..
...Sevenlerime de sataştığının farkındamısın.
...Siizin gibiler,üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi ister,anlamak güç.Kime yaranmak istiyorsun.Sen kaç yaşındasın merak ettim,çünkü kazı koz anladığın ortada..Hadi ordan...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cafer;
Necdet bey niye hiddetlendiniz anlayamadım,kimse sizi o arkadaşla özleştirmiş falan değil. Kendinizi nerde görüyorsunuz bilmem ama belki o arkadaş sizden daha iyi görüyor bu konunun çözümünü. Bu sitede sizin dediklerinize muhalif bir şey söyleyene siteyi dar etmek adet mi? İlle de sizin düşündüğünüz gibi düşünmek zorunda mı herkes. Ya siz yanlış düşünüyorsanız ne olacak. Hem yanlış hatırlamıyorsam sizin de siteden çıkmak istediğinizi belirttiğini mesajlarınız var. Yok mu? Neyin karşılığında döndünüz. Medyatörlüğün mü?
Yalnız Halil kardeş yakıştırmanı beğenmedim. Sakın burdaki zebanilerden kaçmış olmasın sakın.
Halil060;
sayın cafer...maksat tartışmak ve atışmak olmamalı... o bahsi geçen kişinin cemaziyelevvelini sanırım bilmiyorsunuzdur...bu yüzden dediklerim tuhafınıza gitmiş olabilir... bu sitede işbirlikçi provokatörler pek barınamıyorlar biliyormusunuz... tmsaf veya akp ajanı oldukları birşekilde ortaya çıkıyor... belki bilmiyorsunuzdur, belkide siz osunuzdur bilemem ama antipatik gelmenizin nedeni o kişiye arka çıkmanızdır
Cafer;
Neymiş onun cemaziyelevveli anlatın da öğrenelim bakalım? İşbirlikçi akp ve provakatörlerle nasıl işbirliği yaptı?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Halil060;
sanırım sen o sun... Allah seni islah etsin...
Cafer;
Nerden bildin? Sizinle aynı fikirde olmayan herkesi Cabir mi sanıyorsunuz. Ne oldu sorduğum sorulara cevap vermemişsin. Yok mu yoksa cevabı? Bana ne aslında makalesi dikkatimi çekti de onun için sormuştum. Boş ver unut gitsin Çünkü siz sizinle aynı görüşte olmayanlara arka çıkanları pek sevmiyorsunuz anlaşılan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nejdet;
Evet ya,üstüne bir bavul para verip 3 gün de hiltonda ağırladılar.(senin bu BOŞ OĞLU BOŞ teşhisine işte böyle cevap verilir).
***EFENDİ,BAK..Ben de herkes gibi onurlu ve gururlu,biraz da sinirli bir kişiyim.Ben adamı gelişinden tanırım.Her kendini bilmezle de muhatap olmam.Karşımda muhatap olanlar ise,beni gördüklerinde kaçacak delik ararlar???
***Vicdanına danış,bana söylediklerini düşün,hiddetimi anla,sakinleş istersen sonra yazışalim.Çünkü inan kalbini kırmak,son tercihim,şu mübarek günde lütfen beni zorlama,şeytanı sevindirme,biz buraya didişmeye mi geldik.İnsanların bu kadar derdi varken onları bu tip zevksiz tartışmalarla meşgul edip canlarını sıkmaya ne hakkımız var..
***Tüfeye başvurdunuz galiba,hayırlı olsun.Şimdi bizimle alıp veremediğiniz nedir.
***Siz cabir beyin avukatımısınız.Onu siteden kaçıran zebaniler kimlermiş,söyleyin bakalım.( ona tepki veren bayanlar mı,yoksa site yönetimi mi).
***Beni kastediyorsanız,mesajlarımı okuyun.Ondan özür dilemesini her mesajında isteyen bendim.Zaten benim bu tavrım nedeniyle gidene kadar o arkadaş bana sızlandı,ısrarım karşısında özür dileyip,gerçek meramının bayanlara hakaret olmadığını yana yakıla anlattı.Adamcığazın hakkını da yemiyelim.Ne var ki testi kırıldıktan sonra fayda etmedi,o da ifadeleriyle iyice çığırından çıktı ve bu elim sonuç doğdu.Yani o son sözleri olmasaydı,başka sitede veryansın etmeseydi,belki de herşey tatlıya bağlanacaktı.
***Çünkü bu sitede herkese söz düşer.Kimse diğerinin kopyası değildir,olamaz,olmamalıdır da..
***Ben bu sitede yönetici olanların hiçbirini görmedim,Levent bey dışında kimseyle yazışmadım.Beni kim moderatör yaptı,niye yaptılar vallahi de billahide,iki yavrumun ö.....(anlayın) bilmiyorum.Tebrik edenlere mesajla teşekkür ettim,hepsi bu..
***Sen var git,daha hangi saçmalıkları düşünürsen düşün..Bu lafların senin nasıl bir adam olduğunu anlatmaya yeter de artar bile..Allah senin aile efradına yardım etsin,sabır versin.
***Ben yanlış düşündüğüm hiç bir konuda ısrarcı olmadım.Kırdığım insan oldu,it gibi yalvarıp özür diledim.Sabaha kadar da kıvrandım,üzüldüm..Siz bunları kafanızın bir yerine not ederseniz çok iyi olur..
***Bu sitede farklı düşünen,yazan bir dolu insan oldu.Bana sataşmayıp adabı muhaşeret içinde,hitabı,selamı,yaklaşımı güzel olan hiçbir kimseye tepki vermedim.Varsa bile o kimselere cevap vermeyi bırakın bir kenara,onların mesajlarını bile pas geçip okumuyorum,yok sayıyorum..Bu da benim hakkım olsa gerek.Bu tavrınız sürerse sizin de mesajlarınızı okumayacağım.Size bulaşmayacağım..Uzatırsanız,kişiliğime yönelik saldırıları had safhaya götürürseniz, yöntemlerim,yapacaklarım değişik mecralara taşınacaktır..Oturun oturduğunuz yerde..
***Bu sitede zebani yoktur.Burası şerefiyle haysiyetiyle imar mücadelesi veren bir gurup çilekeşin dertleştiği, çözüm yollarını aradığı bir kardeşlik yuvasıdır..Kalacaksanız bunun bilincinde olun.Yok sataşmalarla egonuzu tatmin edecekseniz,sizi tutan yok..Gitmeye kalkın bakalım,size kim dur diyecek..
***Halil beyle ne alıp veremediğn var,onun hangi sözünü beğenmedin,hayret yani..
***Sitede zebani varsa sen onlara pek ilişmesen iyi olur.Sonra başın ağrır.Bak söylemedi deme.Bir cevap yazma ,uyu,kalk sonra yaz,belki doğruları görürsün...
Cafer;
Teşekkürler Necdet Bey son satırdaki uyarıların için
Hamza;
sayın cafer bey
bu sitenin sizin ve benim gibi sadece okuyarak takip eden,elinden birşey gelmeyen yol bilmez iz bilmez bir grub mağdur.birde hukukcu,bürokrat deneyimi olan devlet dairelerindeki işleri iyi bilen,yol göstererek mağdurlara fayda sağlayan laf olsun diye yazmayan,kanun hukuk bilen değerli zamanlarını faydalı olmak için ayıran büyüklerimiz vardır.lütfen bu insanların şevkini kırmayalım.bu insanlardan başka inanın kimsemiz yok.bizleri en yakınlarımız bile anlamıyor.yazarları eleştirmek değil fikirlerimizi ve bildiklerimizi yazmamız gerektiğine inanıyorum.bu site bizlerin bir aile yuvası gibi.yöneticiler ise vatanını milletini seven mağdurdan yana pırıl pırıl insanlar.
sizleri seven mağdur kardeşiniz hamza dan sevgiler.
Necdet;
Sn.Hamza BEY.
***İnanırmısın, şu Sn.Şengönüle yardım konusunda ihmal oluyor diye biraz içerlemiştim,yazmaya elim varmıyordu.Size olan sevgim-saygım nedeniyle espirili bir mesaj yazayım da herkes biraz keyiflensin istedim..
***Mesajın birinci pasajı, iktidar padişah herneyse,yani gücü elinde tutanın mağdurlara hakça bir çözüm getirmesiyle ilgili bir taşlama idi...
***Mesajın ikinci pasajıı ise,yönetime sitem ve binanın aslında tarumar bir halde olduğunu kaymakamın, nüktedan bir uslüple ifade etmesinden başka bir şey değildi..Burada da yine yönetime gizli bir taşlama vardı.Bu pasajlarda anlatılmaya çalışılan şey doğrudan bizim davalarla ilgili olmasa niye yazayım ki..Okuyan rahatlar,güler diye yazmıştım.Töbe olsun yazmam,karışmam,herkes gibi izlemede kalırım,başım ağrımaz.Bakın Orhan Bey öyle yapıyor.Konuşmuştuk,ben de öyle yapayım da başım ağrımasın,diye..
***Yemin size sayın Hamza Bey.Sizin gibi dostlar olmasa bu sitenin kahrı,sadece bu didişmeler nedeniyle bazen çekilmez oluyor.Yoksa bu siteden inanın ben de faydalanıyorum..Öbür tarafa döndüm.Haydaaaa,ne göreyim!!Orada da başka bir tartışmadır gidiyor,yok öyle değil böyle,diye..Şimdi ekranı karartacağım zaten.Ama size selam verip biraz dertlenmek istedim.Keşke ben de sizin kadar ılımlı olabilsem.Size en derin saygılarımı sunarım..Sitedeki tüm arkadaşlarıma ve yönetime de...İyi uykular, güzel yarınlar...
Webmaster;
Cafer isimli kullanıcıya UYARI !...
Bu tür mesajlar yazarak ve kişilik sorunu olduğu için site forumlarından atılan kişinin avukatlığını lütfen bu platformda yapmayınız ve insanlara sataşmayınız.
Aynı davranışı bir daha yinelerseniz, uyarmadan üyeliğinizi silmek zorunda kalacağımı belirtiyorum.
Saygılarımla.
Cafer;
Sayın Hamza Bey ben Necdet Beyin,yazsınında ben badişah olsaydım imarzedelere şunu şunu yapardım(nükte yapmak için bile olsa) diye bahsetmesi Cabir arkadaşın bu sitenin Holdingzedeler bölümünde hala yayınlanmakta olan,zedeler olarak birleşip,aramızdan temsilcileri ilk seçimde meclise göndersinler ve onlar hükümeti kurarak zedelerin haklarını versinler içerikli makalesini hatırlattı bana. Ben de o zaman ülkemizde demokrasi olduğundan padişahlığın hayal olduğunu ama Cabir isimli arkadaşın dediklerinin demokrasiyle mümkün olduğunu beyan eden bir mesaj yazdım. Zaten mesajım ve Necdet Beyden aldığım aşağılayıcı ve tehditvari mesaj da yukarıdadır. Zaten Necdet Bey bildiğim kadarıyla en küçük şeylere bile aşırı tepki verir sonra da hemen özür diler. Onun da yapısı öyle. Nitekim Medyatörlüğünü tebrik etmek için YAKIŞIR diyen bir arkadaşa da etmediği hakaret kalmamıştı ve sonra özür dilemişti. Eleştiriyi hiç kaldıramayan biri. Selamlar.
Webmaster;
quote=webmaster]
Cafer isimli kullanıcıya UYARI !...
Bu tür mesajlar yazarak ve kişilik sorunu olduğu için site forumlarından atılan kişinin avukatlığını lütfen bu platformda yapmayınız ve insanlara sataşmayınız.
Aynı davranışı bir daha yinelerseniz, uyarmadan üyeliğinizi silmek zorunda kalacağımı belirtiyorum.
-------------------------------------------------------------------
Siz psikolok falanmısınız birilerinin kişilik sorunu olduğu kanaati,ne varmışsınız. Adam bazı şeyleri doğru söylüyorsa doğru söylüyor demiyelim mi? Hani siz her görüşe saygılı demokratik bir siteydiniz. Herkes görüşünü ve kişilerin yanlışlarını ve doğrularını dile getirebilecekti.Hareket tarzınızı demokrasi adına çok yadırgadım doğrusu. İsterseniz silebilirsiniz üyeliğimi ama yaptığınız şey demokrasi adına çok büyük bir ayıp.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Webmaster;
Cafer isimli üye,
provakasyon yaratacak bir tarza ve üsluba sahip olduğu için site forumlarında süresiz yasaklanmış ve üyeliğide silinmiştir.
Saygılarımla
ACİZLER İÇİN İMKANSIZ,
KORKAKLAR İÇİN MÜTHİŞ GÖRÜNEN ŞEYLER,
KAHRAMANLAR İÇİN İDEALDİR.
(M.KEMAL ATATÜRK )
Cafer isimli bir üyenin Mimhaber sitesindeki ZEDELER KARLAR GİBİ AĞLAMAKTAN NE ZAMAN VAZGEÇECEKSİNİZ adlı makalesini okumuş bir zedenin,Cabir'in bazı görüşlerine katıldığını sitedeki mesajlarında belirtmesi sonucu başına gelenlerin hikayesidir.
Ben bunlar hakkında ÇETE deyimini kullanmakta,çoğunun imarzede değil,para karşılığı zede görünenler olduğunu,AKP Veya Uzanlar tarafından zedelerin başlarını bağlamakla görevli olduklarını ve bunun için belki de para aldıklarını söylediğimde bana yapmadıkları hakaret bırakmamışlardı. Sadece hukuk düzeni içinde şu hakime gideceksin şuraya dava açacaksın gibi görevleri zede muhabirliği. Ama gelin İmarzedeler,holdiimgzedeler,ihlaszedeler,Bankazede ler,Bankerzedeler bir araya,seçelim kendi aramızdan temsilcileri,gönderelim meclise,kurup hükümeti çıkarsınlar bize ödeme yapacak kanunları dedin mi(Tıpkı Cabi gibi) sen de onu savunduğundan siteden atılırsın. Niye ? Çünkü zedeler haklarını almak için başka bir yol düşünmeye başlarlar ve bu yola yönelirlerse kendilerine verilen baş tutma görevini yapamamış olurlar ve tabi avantalar kesilir.
İşte ben her zaman söylüyorum,biz demokrasiyi kendimiz için isteriz de başkası için,bize muhalif olan,bizle aynı görüşte olmayanlar için asla istemeyiz. Gerçekte Holdingzede derneklerinin de Holdingzade ve iktidar tarafından Holdingzedelerin buralara başlarının bağlanması amacıyla kurulduğundan şüpheliyim. Çünkü Holdingzede sitelerinde hiç bir holdingzedenin görüşüne yer verilmiyor. Özellikle islamcı ve milliyetçiler bu konuda çok dayatmacı. Hemen fikrin onlara uymadı mı sitelerinde kapıyı gösteriyorlar. Bir de başörtüsü özgürlüğü istiyorlar.Kendileri vermedikleri demokrasiyi başkasından istiyorlar. Peki siz veriyor musunuz başkalarına? Dedikya Türk usulü demokrasi. Onu bile kendimize benzetmişiz. Kendisi yok ta adı var sadece. Yalnız Saadet Forum gibi siteler müstesna . Allaha Şükür kendilerini eleştiren makalelerimin yayınında bile en küçük bir güçlük çıkarmadılar. Dedikya istisnalar kaideyi bozmaz diye. O tip siteler sadece isrisna ve bir elin parmakları kadar az.
Şimdi bu duruma göre kimler PROVAKTÖR,AKP ve EŞKİYA UZANLARIN AJANI acaba. Zedeler olarak bir araya gelelim ve hakllarımızı bi tamam alalım diyen mi? Böyle diyeni siteden uzaklaştıranlar mı? Selamlar.
Zedeler Karılar Gibi Ağlamaktan Ne Zaman Vazgeçeceksiniz?
Bankerzedeler,Bankazedeler 20 yıldır paralarınızı gasp edenelere,haklarınızı vermeyen siyasilere,bize paralarımızı verin diye yalvarıyorsunuz,iki gözünüz iki çeşme ağlıyorsunuz.
Holdingzedeler ve İhlaszedeler sizlerin de,10 yıldır yaptığınızın onlardan farkı yok.
En son ağlamaktan başka bir şey yapmayanlar da İmarzedeler. 5 Yıldır bütün yaptıkları yalvarmak ve ağlamak. Yok mahkemeler haksız karar verdiler,lanet olsun onlara,yok AKP haklarımızı vermiyor Lanet olsun AKP'ye.
Peki ne geçti elinize sizi gaspedenlere ve ettirenlere,yalvarmaktan ve ağlamaktan?
Ağlamak güçsüz,çaresiz çocuk ve kadınların yaptıkları şeydir haksızlığa karşı.
Ne zaman KARILAR GİBİ ağlamayı bırakıp ta,ERKEK GİBİ,ADAM GİBİ haklarınızı almanın mücadelesine başlayacaksınız?
Ne zaman bir araya gelip,hakların verildiği makamları ele geçirmeyi akıl edeceksiniz. Yakışıyor mu sizin gibi adamlara KARILAR GİBİ AĞLAMAK.
Öyle diyordu İspanya'dan çıkarılırken ağlayan halife'ye annesi. Ağla oğlum ağla. Zamanında düşmanlarla ERKEK gibi mücadele etmeyenlere, bugün KARILAR GİBİ ağlamak yaraşır.
Düşman ülkemizi işgalederken,atalarımız oturup KARILAR gibi ağladılar mı? Asla. Dişe diş,cana can,kana kan,yumruğa yumruk,ateşe ateşle karşılık verdiler ve işgali söküp attılar yurtlarından.
Siz onların torunları değil misiniz? Onların kanı yok mu damarlarınızda. Mallarınız istila edildi hortumcu ve iktidarlar tarafından. Niye bu istilayı söküp atmak için onlarla ERKEK gibi mücadele etmeyip te,KARILAR gibi oturup ağlıyorsunuz?
Gelin bir araya,gönderin ilk seçimde temsicilerinizi meclise,alın hortumlayan ve hortumlatanların elinden hak verme makamlarını. İşte hak almanın tek yolu. Bu kadar mı korkaksınız? Daha ne diyeyim ben size. Selamlar
ACİZLER İÇİN İMKANSIZ,
KORKAKLAR İÇİN MÜTHİŞ GÖRÜNEN ŞEYLER,
KAHRAMANLAR İÇİN OLAĞANDIR.
(M.KEMAL ATATÜRK
|