Tekil Mesaj gösterimi
  #27 (permalink)  
Alt 28-09-2007, 09:51
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lilith Lilith isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gözüm apla...

ehu:d bizim simitçimiz hemen yanımızda olduğu için hiç yorulmadan midemizi üzmeden kendisine kavuşabiliyoruz..

maria benim avatarım çok şeker di-mii..ama yakında dilini jiletle kesen bir kızceğizin fotoğrafını koymayı düşünüyorum..( bu kötü türkçe benden gelmiyor değil mi? )

neyse efenim
tarafımda komplike olaylar mevcut sanırım..

meşhur rüyalar görebilme yeteneğine sahip bi insan olarak, dün gece veya önceki gece ---bilemedim açıkçası zatii mühim de değil bence---

gördüğüm rüyayı varsa şayet sevgili rüya yorumcularımıza anlatmak ve akabinde tavsiye almak niyetindeyim...sevgiler şimdiden..

öncelikle tıkanan iki adet lavabo gördüm hatta birinde tabak çanak falan yıkıyordum ama ben yıkadıkça onlar kirleniyorlardı ( hepinizin yorumunu tahmin edebiliyorum.."edepsiz ve ehlileşemez bulaşık kısmı işte"

neyse aniden ordan çıkıyorum sanki ışınlanıyorum ben...böyle mağara gibi bir yerede buluyorum kendimi "soranlara söylüyorum evet kendimi arıyordum orda buldum ne işim varsa"
bu mağaranın bide üst katı mevcut tabii...herneyse minicik ateşler yakmış otururken..hiçte esmer olmayan bi adam geldi yanıma (esmer değil diye yüz vermedim yanii) bana dedi ki; sen ne olmak istersen ben onu yapacağım.... ben ne istedim biliyor musunuz?( yalnız epeyce uzun düşündüm hatırlıyorum ve öyle mutlu oldum ki nihayet alaeddinin cini beni de bulmuştu)
ne istedimmm..

Armut olmak.....hayır çilek dururken..kınıyorum kendimi..

litfen görüş şeyedin

Ağzımda Bal Gibi Tatlı Bir Türkü.
Bir İner Bir Çıkarım Bu Yokuşu