NE? Nasıl yani? "özlemler depreşir ne bileyim bir eli ilk kez tutmanın ilk kez başka biriyle öpüşmenin heyecanı vs.vs." nasıl ya bunu anlamadım. Evlenilmiş ve hala yok bilmem kimin eli, bilmem kimin dudağı deniyorsa o iş zaten 7 sene beklenmeden bitirilmelidir. Ya bu çok saçma bi olay. Kim kızını yedi sene evlilik için verir ki? Almanlar bu olaya sıcak bakıyor olabilir. Ama burası Almanya dan çok farklı. En azından benim gördüğüm kadarıyla çok farklı. Mesela Almanya da bira ucuz mercedes ucuz burda onlar pahalı tabi bu da sosyal yapımızı etkiliyor. 7 sene evli kalalım diye yola çıkılamaz. Aslında bu süre düşürülebilir evet. Mesela Karaköyde bu şekilde sözleşmeli evlilikler yapılabiliyor. Gerçekten bu açıdan bakınca evlilik çok kolay. Hatta o kadar ki, Geline sadece biraz para verince nikah şahidi, gelinlik düğün salonu derdi kalmadan aa bi bakıyorsun ki herşey olmuş bitmiş. Nerde o eski coşku nerde o eski heyecan. Herkes çekilmiş hayatına geri dönmüş. En sonunda ulaşacağı nokta budur. Kiralık gelinleri duymuşsunuzdur, 3 aylığına mesela kiralanıyor evlilik hayatı yaşanıyor, bunlar bence evlilikten ayrı değerlendirilmeli. Bu konuda biraz bilgim var gerekli araştırmayı yaptım. Katalogdan seçiyorsun, şu olsun diyorsun getiriyorlar aylık 2500 dolara... neyse konu dağıldı...

Olmaz öyle 7 sene filan bence ağırlaştırılmış müebbet olmalı... Af yok...