Alıntı:
fenasi´isimli arızadan alıntı
Bir önceki sayfada cabir adlı arkadaşın yazdıklarını okursanız konunun nerde başlayıp nerde bittiğini anlamış olursunuz. Konu sadece kuranda değil, hadislerde de açıklanıp tamamlanmıştır. Yaşayan bir süreçten bahsediyoruz.
Başörtüsü,türban, ve siyasi simge üçlemesi ise zaten başka bir topik'te tartışılıyor.
|
Arkadaşım başlıkla alakalı mı değil mi yazdıklarım sen ona bak ben sizin yazılarınızı yada başkasını takip etmek zorunda değilim ben konuyla alakalı fikirlerimi beyan ettim ve bunda özgürüm sizden topic konusunda da yardım istmediğime göre o konu şurada bu konu burada gibi önermelerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Ben Kuranı rehber alırım kendime insanların dilinden dolaşıp günümüze gelen rivayetleri değil bu yüzden bana öğretmeyin dini bazı düşüncelerim radikal dincilere uç gelebilir ama ben zaten knouyla birebir içli dışlı birisiyim karşınızda pearcing takmış saçları kırmızı boyalı jöleli konudan bihaber birisi yok aksine dinle ilgili kendi çapımda çok fazla araştırma yapmış bazı yerel tarikatlarla ve belli başlı tarikatlarla da diyalogum olmuştur buraya birşeyler yazıp fikrimi açıklarken zırt pırt birisinin yargılamasından sıkıldım bunlar benim fikrim hoşuna gitmezse benimsemez, okumaz kaale almazsın