Tekil Mesaj gösterimi
  #21 (permalink)  
Alt 10-09-2007, 00:23
possible_outside
Guest

Bekaret saçma. Ayrıca dünyada yeterince cinsel baskıdan kaynaklanan ruhsal sıkıntılar, bunalımlar hatta hastalıklar var. Bir de üstüne bu olmasın artık. Bir de hanımlar ben de rahatsız olan bir erkek arkadaş gibi rahatsız oluyorum. Bazen cins olarak konuşuyorsunuz, biz de cins olarak mı cevap vermeliyiz. Ben karşıyım bekarete. Ve bir bayanda olmasını istediğim şeyler arasında bakire olması hiç yer almadı. Konu önemli bir konu. Bekaret hem saçma, hem de kadınları ayırdığı, ayrımcılık yaptığı için akıl-dışı ve kötü bir şey. Kısa vadede olmasa da iyimserim bu konuda. Gelecekte bekaret tarihin çöplüğüne gömülecek diye düşünüyorum; zira giderek kadınlar yaşamın, iş hayatının içinde yer alıyorlar. Pek çok şeyi erkekler gibi yapabildikleri ortaya çıkıyor. Bilimsel bilgi artıyor, ayrımcılıkları temellendirecek şeyleri giderek daha az bulacaklar, bu da kaybolup gidecek. Bir de kızların bekareti biz erkekleri de etkiliyor. Bu toplumsal bir baskı. Erkekler gençlik yıllarını falan düşünsün mesela.