Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 03-09-2007, 16:19
katre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
katre katre isimli Üye şimdilik offline konumundadır
bla bla

Standart Yerli film mi, yoksa yabancı film mi izlersiniz?

B. Nihan Eren, Yeditepe Üni.Arş.Gör., 26
»Türk sineması, 90'lı yıllardan itibaren önemli bir hareketlenmenin içinde bulunuyor bence. Ocak-Şubat döneminde 14 salonlu bir sinema salonunun yedisinde Türk filmleri yayınlandı ki, bu on-onbeş yıl önce Hollywood filmlerinden nefes alamamakta olan bir izleyici kitlesi için hayaldi ve bugünkü tablo iyi.

Aydın Örnek, Yönetmen, 34
»Yabancı filmleri daha fazla izliyorum. Ben özellikle televizyondaki yerli dizileri ve filmleri beğenmiyorum. Yerli sinemada da son zamanlarda ciddi gelişmeler var. Çok kötü kalitesiz filmler var ama yinede iyileri de çıkıyor. Profesyonel oyuncular daha fazla yer alsa yapımlar daha güzel olacak.

Burcu Şahin, Öğrenci, 19
» Son zamanlarda yapılan filmlerin içeriinde iyi diyebileceğim bazı filmler var tabii ki de ancak konu kısıtlanması kon-muşçasına sürekli aynı konularda üzerinden film yapıyor yönetmenler. Sanatsal içerikli çok az film yapılıyor. Ben kaliteli bütün filmleri izlerim yerli yabancı fark etmez.

Can Turan, Müdür, 25
»Türk sinemasında sadece eski nostalji filmleri seviyorum. Yeni yapımları çok fazla beğenmiyorum. Yabancı filmleri daha çok izliyorum. Türk filmini izlemek için sinemaya gitmem. Bence iyi senaryo değil iyi yönetmen vardır. İleride birçok ülke filmlerinden daha iyi ulusal filmler çıkaracağız.

Nurgül Sotan, Satın Alma, 24
»Yabancı filmleri daha çok seviyorum ve izliyorum. Türk sinemasından da eski filmleri beğeniyorum. Yerli filmleri önceden daha çok izliyordum çünkü profesyonel film yapıyorlardı. Türk filmleri bana çok amatör geliyor. Kötü oyuncularla kötü filmler çekiyorlar. Yabancı filmler daha kaliteli bence.

siz ne düşünüyorunuz
:icon_smile:

İnsanın inanç perdesi ne kadar kalınsa
akıl güneşi o kadar geç doğarmış..

.
.

.
.