Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 30-08-2007, 11:52
ucuzfilm ucuzfilm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...

lynx... batıda aileler zaten bu durumu tasvip etmezler. çocuklarda evlenmek için can atmazlar. zaten "yükselen değerler"dede evlilik reddedilir. kariyer, yaşamak, bağımlılık, birlikte yaşarım vs.vs.vs... oysa tartıştığımız durum sanıyorum ki daha çok en azından bizde orta ve doğu anadoluda birde batıya göçedenlerde yaşanıyor. izlettiğin videodaki kızla bizim 15 lik kızlarımız aynı yerde değiller bana kalırsa. kaldıki bizde ne mutlu ki onlara göre doğudayız ve çok uğraşılmasına rağmen henüz onlar kadar kirlenmedik... gerçek şu 15 evlilik yaşı değildir. 16 da 17 de 18 de...bunun öncesine izin verenlerde (kanunu da değiştirip) yineliyorum bir suç işlemiş olmaktan yargılanmalı. videoda yabancı dilim olmadığından sadece izlediklerimden algıladığım şu. medyanın kavga etmeye en müsait durumu kullanıp lisede kavga eden çocukları ekranda büyükler önünde ağzına geleni söyletmeleri.

arkadaşlar son bir rica; sitenin ana sayfasında kocaman bir reklam var. türkçeyi kullanmakla ilgili. turkcheleşmeyelim. lütfen...

Kim dikti bu gökdelenleri
Ve neden en tepesindeyim sorgulamalarını bırakıp bir kenarı
Açıp kanatlarımı süzülüyorum şatoma doğru
Sakinliğime... Sakiliğime....