22-06-2007, 02:39
|
|
Arıza
|
|
|
|
Bir Devir Kapandı...
Eveeet Bir Devir Kapandıı 
3,5-4 Yıl Önce DJ_akRAP Olarak Tanıdınız,Sevdiniz,Resimlerimi Görünce Aşık Oldunuz,Deliye Döndünüz Bir de Canlı Olarak Tanıyınca Kulum Köpeğim Oldunuz  
Bu Süreç İçerisinde Kiminiz DJ Diye Seslendi Bana,Kiminiz ise akRAP 
Bu Kullanıcı Adının Hikayesi taa 7-8 Yıl Öncesine Dayanıyo'du Defalarca Yazmıştım İstek Üzerine 
TF'de En Az 10 Kişi Bana Nerelerde Çalıyo'sun,Ne Marka TurnTable Kullanıyo'sun,Fiyatlar Aşağı-Yukarı Nedir Diye Sormuştur,Sadece akRAP'in Başındaki "DJ" Yüzünden Ciddiyim 
Geçen Yıl Ağırlığıma Yakışmadığı Kanaatine Vararak,İsmimi "Arjantin" Diye Değiştirmiştim,Baya Bi' Tepki Aldım,Sen Markasın Ne Olursa Olsun,DJ_akRAP'sin DJ_akRAP Kal Dediler,Çaresiz Eskiye Döndüm 
Artık Değişme Vakti Gelmişti ama Yine de "Hayıııır Değiştirme" Cevabını Bekleyerekten patis'e Sordum,"Değiştir Tabi" Cevabını Alınca Yıkıldım 
Artık DJ_akRAP'in Google'daki 800.000 Sonucu Anı Olarak Kalbime Gömüyorum 
Bundan Sonra Sadece akRAP'im,Üstümden Nasıl Bi' Yük Kalktı Anlatamam,Bu 2 Harf Ne Ağırmış Alışmam Zaman Alıcak ama Artık Böyle Sadece "akRAP" 
Herşey için Teşekkürler "DJ_" Seni Untmayacağım 
DipNot DipçikNot: Sevde'ye DJ'lik Konusunda Beyaz Bayrak Sallamamın Bunda Etkisi Yok,Saçmalamayın Almim Ayağımın Altına 
Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...
Konu akRAP tarafından (22-06-2007 Saat 02:43 ) değiştirilmiştir..
|