Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 14-06-2007, 00:35
yer6_manifesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yer6_manifesto yer6_manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Henüz arızalanmış

Standart gerçekten anarşistmisin ? Görücez

Şimdi ben birşeye açıklık getireyim.Bu siteyi birinden duydum.Girdim baktım sayfa sayfa inceledim.Kim hazırladıysa çok çok sıkı bir anarşit olmalı ki Böyle tuhaf bir site yapmış.Nasıl oluyorda Bir ideolojiyi uyduruk nicklerle karı kız araklamak için kullanan bir sürü zibidi anarşist oluveriyor birden Herkes için söylemiyorum tabi sağlamlar çok aranızda.Aranızda Malatesta,Bakunin,Bockhin,Kropotkin okuyan varmı? Veya anarşimin bir ideoloji olduğunu bilen ? Şimdi siz karşı olduğunuzu sandığınız Kapital düzenin içinde masturbasyon yapmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.Ne o ayarladığınız kızların msnlerini alıpda sanal alemde Anarşizmin çıtasını mı yükseltmeyi düşünüyorsunuz.AA pardon ama siz marjinalsiniz dimiii valla çok pardon siyah tişört giyer esrarlı sigara çeker.Sağa sola gösteriş yaparsınız.Fetişist olmayın arkadaşlar.Anarşist.org çok sağlam siteymiş bea valla taktir ettim şimdi.Sadece fikirleri empoze eden bir örgütlenme sitesi olsaydı bu çok sıkılırdınız dimi.Haklısınız ya karı kız varken kim takar ideolojiyi.AA yoksa yitik duygularınızı mı kamçılıyorsunuz uyduruk nickleriniz ve saçma sapan yazdıklarınızla ha ismi anarşit ya siz sandınız ki özgür bir site.Sizden olsa olsa Potasyum nitrat olur.Onada yazık olur.Kalın sağlıcakla