Teşekkür ederiz hoca son derece faydalı bilgiler olmuş.
Bunların bir de psikopata bağlamış türleri var ki son derece tehlikelidir. İnsana musallat olmak için yaratılmıştır ve oldukça agresif tavırlar sergilerler. Durduk yere ağzınıza girmeye çalışır, duvara kafa atar, sinirinden olduğu yerde ters yatıp anam avradım olsun çok pis dalarım dercesine vızıldayarak dönerler. Bunlar muhtemelen aşk acısı çeken ya da ezik büyümüş sineklerdir. Karşılaşmanız halinde sessizce uzaklaşmanız tavsiye edilir.
Üstteki bilgilere bir ekleme yapmak gerekirse
Anar$ist.Org ekibi olarak bu sineklerin yutulması durumunda aman intikam alayım da ölsün diye ağza shelltox sıkılmasını kesinlikle tasvib etmiyoruz. Pire için yorgan yakmaya değmez hocalar..
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."