Alıntı:
ernesto´isimli arızadan alıntı
noluyo ya hani anarşiştdiniz siz hani ülke gündemine dair şeyler yazıyodunuz hani tepkininizi koyuyodunuz bişeylere hepinizde argo kelimeler birbirinize kafa tutmalar sizler klevye kabadayılarımısınız yoksa devrimcimi eger kabadayıysanız veya eglenmek için kururduysa bu site lütfen ismini degiştirin yada anarşizim ismine saygı duyun ona yazılarınızı yazın bizlerle dalga geçenler geçiyo zaten birde siz kendinizle geçmeyin sitenin arkadaş bulma sitesinden farkı kalmamış site kurucularına duyrulur ya önleminizi alın yada isminizi değiştirin devrimci che
|
siyasi bir tarafta değiliz, politik eylemlerden uzağız. toplumdaki tabulara, kültürel baskılara karşıyız. bunları da biraz mizahi biraz da ciddi olarak dile getirip iyi vakit geçirmek için buradayız. klavye kabadayısı değil, hepimiz birer hiçiz.
"Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem. Toplumun beni şekillendirmesinden hoşlanmam."
|