Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 04-06-2007, 14:19
timm_ timm_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
tamirden geçmiş hali

Standart ideolojilerin sonu mu? halk daha neyinize inansın!

Nihayet sağda birleşmede elde patladı..
Partiler arası transferler tam gaz devam ediyor..CHP'li biri birden anap'a geçebiliyor.Yada AKP li bir vekil bir bakıyoruz CHP'de...
Saadettin Kutan ne akla hizmetse ve nasıl akıllanmadıysa AKP'ye yüklenip gerçek kurtuluş "milli görüşte" diye açıklama yapıyor...Ilımlı versiyonları bile orduyu halkı bukadar gerdi hala nasıl kurtuluş "milli görüş" diyor ve daha beteri alkış alıyor anlayamıyorum..

Eskiden sağcı,solcu dedinmi iki kez düşünürdün..Kutuplaşma o derece barizdiki herkes bırakın taviz vermeyi ideolojisi uğruna ölmeye hazırdı.

Şimdi genç partiyle sağ partilerde pazarlık yapıyor sol partilerde...farketmiyor gerçi artık sağ sol bitiyor ! Genç partinin ideolojisi yokmuş demekkieyes:

yarın birgün abdüllatif şener "AIAKP" yani aşırı ılımlı ak adalet ve kalkınma partisi" kurarsa şaşırmayın...İnançlı kesimde 3-4 kola bölünür..

Şimdilerde moda kutuplaşma laik ve ılımlılar arasında.Bunuda metin üstündağ hocamız karikatürlerinden birinde çok ince işlemiş:

2 dilenci oturuyor yanyana, birisinin elindeki pankartta "laik aç" diğerinde "ılımlı aç" yazıyor.

mesele bundan ibaret ...laikte aç,ılımlıda.sağcıda aç solcuda..bukadar aç varken partilerde açları doyuracak kesenin peşinde görüşlerini savunduklarını vekillerini satıyor..

Gelinde şimdiden bukadar dalavere yapan adamların görüşü olmayan adamların yöneteceği meclise güvenin!!!

Sahi PKK ile yakınlığı bariz olan DTP'nin güneydoğudaki kürt kökenlilerden gelen oylarına gözünü diken MHP çok samimi değil mi?

Fikrini satan ülkesini çok rahat satar diyorum!

''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak.
dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek...''

kinyas ve kayra