Tekil Mesaj gösterimi
  #20 (permalink)  
Alt 04-06-2007, 00:50
akRAP akRAP isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Ya Senin Niye Saygısızlık Yaptığını İddia Edeyim Ben Saygısızlık Yaparsan Saygısızlık Bulursun,Ben Sana Saygısızlık Yapmadığıma Göre,Saygısızlık Yapmamışsın

2. Emir "Düşünerek Yaz"mıymış İyiymiş
Benim Şu Kitabı Acilen Okumam Lazım

Avukatlık Sİstemi Olmasın Diye Muhattabım Değilsin,patis'e Saygısıszlık Olmasın Yazdım Zaten Avukatlık Sistemi Yok İnan,Burdaki Hiçkimsenin de Avukata İhtiyacı Olacağını Zannetmiyorum ama Gereksiz Şakalara Gerek Olmadığı gibi Gereksiz Dokundurmalara da Gerek Yok Senin Samimiyet Anlayışısın Gereksiz Şakacılıksa Burda Bunlardan Bol Miktardan Bulacaksın Şimdiden Söyleyeyim

Biz Güne

- "Günaydın Serdar... Bu Sabah Kuş Cıvıltılarıyla Uyandım... Öyle Masum Ötüyorlardı ki,Öyle Acıklı... Canımdan Bi' Parça Koptu Sanki... Neyse Günaydın Serdarcım Saygılar..."

- "Benim de Burnuma Bu Sabah Papatya Kokuları Geldi Uyandığımda Olcaycım... Sanki Sanki... Mahşerden Kopup Düşmüşler Üstüme Uyurken... Öyle Bi' Kokuydu ki Bu... "Hayat Sen Ne Güzelsin Be" Diye Çığlık Atmak İstedim Hunharca... Saygılar Olcaycım Günün Aydın Olsun... Allah'a Emanetsin,Canımsın..."

Diyaloglarıyla Başlamıyoruz...

Biz Buna Samimiyet-Sıcaklık Diyoruz
Sen İstersen Çaçaronluk,Şakacılık,Sululuk Diyebilirsin,Sorun Değil

Özrü de Dileyim Hadi Havada Kalmasın

Umarım Sen de Bugüne Kadar "Ne Salak Bi' Adam Bu yaa..." Önyargısıyla Yaklaşıp da,Günlerimi Beraber Geçirdiğim,Herşeylerine Kefil Olacağım Diğer Dostlarımın Arasına Katılırsın Zamanla

HoşGeldin Aramıza

Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...