Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 20-04-2007, 10:40
zerocool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zerocool zerocool isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Post 3:10 to Yuma ( 2007 )

Bale çiftçi, Crowe kanun kaçağı

Yeni 'Batman' Christian Bale, Russell Crowe'un başrolünde olacağı "3:10 to Yuma"da rol almak için anlaşmaya yakın duruyor.

İlk kez 1957 yılında izleyeciyle buluşan Western tarzındaki "3:10 to Yuma"nın yeniden beyazperdeye taşınma süreci yılan hikayesine dönmüştü. Nihayet aksiyon alınabiliyor. Orijinalinde Glenn Ford'un canlandırdığı kanun kaçağı Ben Wade için Tom Cruise, Eric Bana gibi aktörlerin ismi geçmişti. Ancak rol Russell Crowe'da kaldı.

James Mangold'un yönetmenliğini yapacağı filmde kanun kaçağı Ben Wade (Crowe), küçük bir kasabada yakalanmıştır. Wade'i gözetim altında tutacak kişi ise kendi halinde bir çiftçi olan Dan Evans'tır. Dan, bir yolunu bulup Wade'i tren istasyonuna götürmeye çalışır ki, mahkeme zamanına onu yetiştirebilsin... Eğer Christian Bale, teklifi kabul ederse Dan Evans'ı canlandıracak.

Christian Bale, önce Todd Hayness'ın Bob Dylan biyografisi "I'm Not There"de rol alacak. Anlaşma sağladığı takdirde "Batman"in devam filmi "The Dark Knight"ta kamera karşısına geçmeden önce "3:10 to Yuma"ya başlayacak.

ve Filmden İlk Görüntüler...

Kişisel NoT: Western tarzı filmlerden hoşlanmama rağmen merakla beklediğim bir film... :A

Do you believe in miracles ?
I believe that everything...
Everything has a reason !!!
Do you believe in ???

Love is a name, Sex is a game..Forget the Name, just play the Game...